Vacatures

De dienst klinische biologie van het AZ Sint-Lucas te Gent zoekt een arts klinisch bioloog om in de opvolging te voorzien van een collega en zo het team van 6 stafleden op peil te houden (associatief verband). De dienst klinische biologie is breed uitgebouwd in de verschillende subdisciplines en beschikt over een uitgebreid moleculair lab. De dienst is tevens erkend als stagedienst voor de opleiding van arts-specialisten / apotheker-specialisten in de klinische biologie. Voor de openstaande functie zoeken de stafleden een enthousiaste en gedreven collega arts-klinisch bioloog met bijzondere interesse in hematologie en chemie. Ook arts-specialisten die in het laatste jaar van hun opleiding zijn, mogen hun kandidatuur stellen.

 

Het AZ Sint-Lucas is een modern uitgerust en sociaal geëngageerd ziekenhuis in hartje Gent. Het ziekenhuis is verspreid over twee campussen - Sint-Lucas en Volkskliniek - op nauwelijks 100 meter van elkaar gelegen en beschikt ook over een medisch centrum in Aalter en Zelzate. Het ziekenhuis telt 779 bedden voor hospitalisatie en 122 dagziekenhuisposities.

 

Naast alle basisspecialismen zijn er tevens verschillende subspecialisaties aanwezig. Het ziekenhuis is erkend voor alle zorgprogramma’s (oncologie, kinderen, geriatrie, cardiale pathologie B1-B2, …), bijna alle ziekenhuis-functies met in het bijzonder de MUG, alsook voor de meeste technische diensten zoals o.m. radiotherapie en NMR. AZ Sint-Lucas heeft de tweede grootste materniteit van Vlaanderen. De dienst spoedgevallen verwerkt jaarlijks meer dan 43.000 aanmeldingen. Sinds begin 2018 is ook het PET-centrum actief in associatie met AZ Alma, AZ Sint-Vincentius en AZ Jan-Palfijn.

 

Meer dan 220 artsen en 40 arts-specialisten in opleiding bouwen elke dag, samen met circa 2.200 medewerkers, aan betrouwbare zorg en aan een patiëntveilige en aangename omgeving. Het ziekenhuis werkt ook nauw samen met huisartsen en andere zorginstellingen.

 

AZ Sint-Lucas is NIAZ-geaccrediteerd.

 

Inlichtingen kunnen bekomen worden bij dr. Henk Louagie, medisch diensthoofd, 09 224 64 45 - henk.louagie@azstlucas.be of bij dr. Maes, medisch directeur, 09 224 62 20 - dirk.maes@azstlucas.be

 

Graag uw sollicitatie met curriculum vitae vóór 1 mei 2019 richten aan dhr. Niko Gobbin, algemeen directeur, via niko.gobbin@azstlucas.be of via post.

 

VZW AZ Sint-Lucas & Volkskliniek, Groenebriel 1, 9000 GENT.

 

Link naar de vacature op azsintlucas.be

© 2000 - 2020 by Forum voor Assistenten Klinische Biologie