Vacatures

Vacature klinisch bioloog GZA, Antwerpen

GZA is een dynamische en continu innoverende groep met, naast een divers zorgaanbod in onze woonzorgcentra, drie ziekenhuiscampussen: campus Sint-Augustinus (Wilrijk), campus Sint-Vincentius (Antwerpen) en campus Sint-Jozef (Mortsel). We hechten veel belang aan onderzoek en spelen soepel in op maatschappelijke evoluties. Daarbij geven we als collega’s ook het beste van onszelf.

Het klinisch laboratorium van GZA Ziekenhuizen zoekt (m/v): klinisch bioloog, medische deelgebieden biochemie en microbiologie.

 

 

Functie-inhoud

  • Samen met de zeven huidige klinisch biologen leidt u het laboratorium van GZA Ziekenhuizen en geeft u ondersteuning aan (hoofd) medisch laboratorium technologen en andere medewerkers.

  • U bent mee verantwoordelijk voor het verzekeren van de continuïteit van het klinisch laboratorium en u neemt deel aan het wachtsysteem over alle domeinen van de klinische biologie.

  • Samen met de huidige klinisch biologen biochemie legt u zich toe op de algemene organisatie van het laboratorium biochemie en op de verdere uitwerking van een POCT-cel binnen het laboratorium.

  • Samen met de huidige klinisch biologen microbiologie legt u zich toe op de algemene organisatie van het laboratorium microbiologie en op het geven van adviezen rond diagnostiek en therapie van infectieziekten, zowel vanuit het laboratorium als tijdens klinische infectierondes.

 

Aanbod

  • Een voltijdse betrekking in de dienst klinische biologie, medische deelgebieden biochemie (50 %) en microbiologie (50 %) vanaf de 2de helft 2020 (concrete datum in overleg). Profiel

  • U bent geneesheer of apotheker met specialisatie in de klinische biologie of kandidaat-specialist. U hebt een bijzondere interesse voor en kennis van de medische microbiologie, inclusief antimicrobial stewardship, en de medische biochemie, inclusief POCT.

  • Bij voorkeur behaalde u een masterdiploma ziekenhuishygiëne en het getuigschrift opleiding antibioticabeleid (of bent bereid dit te verwerven).

Interesse?

Solliciteren kan per e-mail of schriftelijk naar:

Aanvullende informatie kan bekomen worden bij Apr. Biol. Anissa Meskal en dr. Bruno Van Herendael, tel. 03 443 36 05.

© 2000 - 2020 by Forum voor Assistenten Klinische Biologie