Vacatures

Als één van de grootste Vlaamse ziekenhuizen biedt Jessa een volledig en innovatief medisch aanbod. Jessa is lid van het Vlaams Ziekenhuisnetwerk KULeuven en neemt frequent deel aan wetenschappelijk onderzoek. Samenwerken met andere Limburgse ziekenhuizen zien we als een troef. We investeren voortdurend in vooruitstrevende therapieën, nieuwe technologieën én in ons team van 3100 medewerkers en 350 artsen.

In het kader van de verdere uitbouw van de dienst klinisch laboratorium wenst de beheerder van het Jessa Ziekenhuis over te gaan tot de aanwerving van:

Een voltijds toegelaten klinisch bioloog (arts of apotheker) voor een periode van 1 jaar, met specifieke ervaring in de microbiologie.

 

Meer informatie en solliciteren: www.ikvraaghetaan.be

De kandidaturen met uitgebreid curriculum vitae dienen vóór 1 mei 2019, aangetekend toe te komen bij dhr. Roel Cleenders, wnd. voorzitter Jessa Ziekenhuis, Salvatorstraat 20 te 3500 Hasselt. Telefonische inlichtingen worden verstrekt door: prof. dr. Jean-Luc Rummens, medisch manager laboratoriumgeneeskunde, tel. 011 33 82 01. (discretie verzekerd)

© 2000 - 2020 by Forum voor Assistenten Klinische Biologie