top of page

Vacatures

Apotheker/arts klinisch bioloog - AML Antwerpen

Het Algemeen Medisch Laboratorium (A.M.L.) is al 10-tallen jaren een gevestigde waarde binnen de klinisch biologie in België, dankzij de zeer uitgebreide waaier aan testen en analysemethoden, met oog voor een hoge kwaliteit en betrouwbaarheid. A.M.L is met haar vestigingen in Antwerpen, Ardooie/Brugge en Genk sterk vertegenwoordigd in Vlaanderen. Naast routine klinisch biologische analyses op humane en veterinaire stalen, heeft de hoofdvestiging in Antwerpen ook een erkenning voor gerechtelijke analyses en een sterke specialisatie in arbeidsgeneeskundige analyses. Daarnaast voert het labo ook analyses uit in het kader van klinische studies.

Ons enthousiast team van klinisch biologen in Antwerpen is op zoek naar een collega

Apotheker/arts - klinisch bioloog

Verantwoordelijkheden

​U staat in voor de dagelijkse dienstverlening en geeft medisch advies over laboresultaten aan huisartsen en collega-specialisten. U denkt mee over de organisatie van het laboratorium en helpt de kwaliteit te verzekeren. U zorgt voor de implementatie en validatie van nieuwe en innovatieve technieken.

Profiel

 

  • U bent afgestudeerd (of gaat binnenkort afstuderen) als arts- of apotheker-klinisch bioloog.

  • U hebt interesse in de verschillende deelgebieden van de klinische biologie en bent polyvalent inzetbaar. Bijzondere interesse voor de vakgebieden microbiologie, immunologie en/of chemie/toxicologie zijn een meerwaarde.

  • U hebt kennis van het kwaliteitssysteem (ISO, BELAC) binnen het laboratorium.

  • U bent een teamplayer met aandacht voor de organisatie en coördinatie van uw afdeling.

  • U beschikt over leidinggevende capaciteiten, bent communicatief sterk en plichtsbewust.

  • U beheerst het Nederlands (kennis van het Frans en Engels zijn een pluspunt).

Interesse?

​Mail je CV en motivatie naar marc.uytterhoeven@aml-lab.be.

bottom of page