top of page

Vacatures

Sint-Fransiscus Ziekenhuis - Polyvalent

Het Sint-Franciscusziekenhuis in Heusden-Zolder is een dynamische organisatie met een moderne infrastructuur, in één van de dichtstbevolkte regio’s van Limburg nabij de autosnelwegen E 313 – E 314, gericht op het verlenen van gespecialiseerde klinische en ambulante zorg aan meer dan 150.000 inwoners van de regio West- en Midden-Limburg.
De medische staf bestaat uit meer dan 100 artsen die alle specialismen vertegenwoordigen. Het ziekenhuis heeft een capaciteit van 268 bedden, 79 bedden dagziekenhuis, een erkende functie gespecialiseerde spoedgevallen-, MUG- en Intensieve Zorgenfunctie. Ambulante zorg wordt aangeboden in de polikliniek in Heusden-Zolder en in het Medisch Centrum Beringen.
Het Sint-Franciscusziekenhuis maakt deel uit van het netwerk Zuid-West Limburg en is in het bezit van het NIAZ-kwaliteitslabel.

Omschrijving

Wij zijn op zoek naar een voltijds klinisch bioloog op zelfstandige basis en in associatie met de andere klinisch biologen. Indiensttreding is voorzien voor 01 oktober 2020.
Je bent medisch eindverantwoordelijke voor een deel van de laboratoriumresultaten en bent samen met de andere biologen betrokken bij de dagelijkse leiding van het laboratorium zodat analyses kwaliteitsvol en efficiënt worden uitgevoerd.
Als mede-kwaliteitscoördinator bouw je mee aan het kwaliteitsbeheer en de monitoring ervan.
Je maakt deel uit van het wachtsysteem over alle domeinen van de klinische biologie.
Je werkt vlot samen met alle medewerkers van het laboratorium.

Gewenst profiel

Je bent een geneesheer/apotheker specialist erkend in de klinische biologie of je zal binnenkort erkend worden.
Je bent polyvalent met bijzondere interesse in klinische chemie en hebt oog voor kwaliteit.
Pluspunten: kennis van basis semenanalyse, mycologie, op het moment van indiensttreding ben je in het bezit van een MaNaMa Ziekenhuishygiëne en/of een getuigschrift van de opleiding Antibioticabeleid. Je wenst je te verdiepen in het labo-informaticasysteem.
Je bent communicatief, computervaardig, constructief en werklustig.
Je bent bereid om binnen het netwerk, evt. in de toekomst campusoverschrijdend verantwoordelijkheid op te nemen.

Startdatum

01/10/2020

Contactpersoon

Graag kandidatuurstelling met curriculum vitae via e-mail of schriftelijk richten aan:​

Pastoor Paquaylaan 129, 3550 Heusden-Zolder

https://sfz.hro.be/vacature.php?id=162

bottom of page