top of page

Vacatures

AZ Monica Deurne - Klinische Bioloog

Situering

AZ Monica is en algemeen ziekenhuis met 466 erkende bedden, verspreid over 2 campussen (Deurne en Antwerpen centrum). De derde pijler van het ziekenhuis wordt gevormd door de artsenpraktijk ‘Blancefloer’ op Linkeroever, waar poliklinische patiënten terecht kunnen voor consultaties en onderzoeken. AZ Monica stelt meer dan 150 artsen en 1200 medewerkers te werk. Naast het vast zorgaanbod investeert het ziekenhuis in welbepaalde specialismen en disciplines.

Het klinisch laboratorium wordt gerund door 4 klinisch biologen. Het laboratorium bestaat uit twee sites, waarbij het hoofdlabo zich in de campus Deurne, en het satellietlabo in de campus Antwerpen bevindt.

Profiel

 

Wij zijn op zoek naar een voltijdse klinisch bioloog. Als klinisch bioloog sta je samen met de andere collega’s in voor het goed functioneren en verder uitbouwen van het laboratorium klinische biologie.

 

Je hebt een allround kennis opgebouwd in de verschillende domeinen van de klinische biologie, maar je bent bereid om domein- specifieke expertise verder uit te bouwen. Erkenning als ziekenhuishygiënist, of bereidheid om deze erkenning te behalen, strekt tot de aanbeveling. Ervaring met kwaliteitssystemen en/of accreditatie is een pluspunt, zo ook interesse en kennis in informaticasystemen in de context van klinische laboratoria.

 

​Je bent constructief en collegiaal, en hebt goede leidinggevende, organisatorische en communicatieve vaardigheden. Je hebt aandacht voor kwaliteit, continuïteit en bent bereid campus overschrijdend te werken. Je werkt als zelfstandige en je neemt deel aan het wachtsysteem. Datum indiensttreding overeen te komen.

Interesse?

 

Stuur je sollicitatiebrief met curriculum vitae naar:

 

Voor meer informatie kan je contact opnemen met apr. bioloog S. Cooreman via tel +32 (0)3 240 26 70 of via sarah.cooreman@azmonica.be.

 

Kandidaturen worden strikt vertrouwelijk behandeld.

bottom of page