top of page

Vacatures

Klinisch Bioloog - Labo Nuytinck Brugge

Labo Nuytinck behoort tot anacura, een onafhankelijke laboratoriumgroep van 250 medewerkers bestaande uit Anabiotec, actief binnen de geneesmiddelenontwikkeling en Labo Nuytinck, actief binnen de extramurale laboratoriumgeneeskunde. Labo Nuytinck heeft een vestiging in Evergem en een in Brugge.

Het is de visie van Labo Nuytinck dat de gezondheid van een individu gediend wordt door eigen kracht en inzicht, ondersteund door een kring van vertrouwensvolle professionelen. Wij dromen van een ecosysteem in de gezondheidszorg waarin diverse partners – huisartsen, andere zorgverstrekkers én laboratorium – op een verbindende wijze garant staan voor kwaliteitsvolle en betaalbare zorg.

Om in te zetten op de toekomst zijn wij voor het labo in Brugge op zoek naar een (m/v):

KLINISCH BIOLOOG

 

Functie

  • Je bent verantwoordelijk voor de medische rapporteringen naar de arts binnen de voorziene timing. Je staat in voor een kwalitatieve en persoonlijke dienstverlening en slaagt erin de arts te ondersteunen in het beslissingsproces met betrekking tot de diagnose en de behandeling van patiënten.

  • Je maakt deel uit van een team van klinisch biologen en hebt tot doel om het beleid van het medisch labo – waarbij ethiek en kwaliteit voorop staan – verder mee te professionaliseren.

  • Als specialist ben je verantwoordelijk voor het up-to-date houden van je medisch-wetenschappelijke kennis via zelfstudie, het opvolgen van de actualiteit en de wetenschappelijke evoluties in je domein en deze te delen met je collega’s klinisch biologen, de laboratoriumstaf en de klanten.

  • Je staat in voor het opleiden en begeleiden van de medisch laboratoriumtechnologen en bent betrokken bij de keuze van apparatuur, materiaal en reagentia.

Profiel

  • Je beschikt over de erkenning als klinisch bioloog en bent geaccrediteerd.

  • Je hebt een all round kennis opgebouwd in de verschillende domeinen van de klinische biologie, en je bent bereid om je domein-specifieke expertise verder uit te bouwen.

  • Je beschikt over sterke interpersoonlijke vaardigheden om een degelijk advies te verlenen aan de artsen, een constructieve samenwerking met collega’s op te bouwen en informatiesessies te verzorgen.

Aanbod

  • Je maakt deel uit van de anacura groep, een familiale en ambitieuze laboratoriumorganisatie met een focus op de lange termijn.

  • Je vervoegt een dynamisch team en gaat voor een functie met autonomie en verantwoordelijkheid en met opportuniteiten om initiatief te nemen om onze groei te ondersteunen.

  • Je wordt gestimuleerd in je persoonlijke groei; we bouwen op jouw talenten in overeenstemming met onze ambities.

Interesse?

Wij behandelen jouw kandidatuur snel en vertrouwelijk. Voor bijkomende informatie kan je terecht bij Cindy Bogaert: cindy.bogaert@anacura.com of +32 9 257 20 18.

 

Ons Privacybeleid is conform de Verordening (EU) 2016/679 van het Europees Parlement en de Raad van 27 april 2016 betreffende de bescherming van natuurlijke personen in verband met de verwerking van persoonsgegevens en betreffende het vrije verkeer van die gegevens (“GDPR”). Meer informatie kan u vinden op http://anacura.com/nl/general/privacy-verklaring.

bottom of page