top of page

Nieuwjaarsreceptie

dewallens-logo.png
A.I..PNG

Januari 2020

Het FAKB viert dit jaar zijn 20ste verjaardag en koos dit jaar "Juridisch verantwoord A.I.-gebruik in de klinische biologie" als onderwerp voor de nieuwjaarsreceptie. Prof. Nils Broeckx (Dewallens&Partners) en Prof. Christophe Lemmens (Dewallens&Partners) zullen een duolezing geven en ons voorbereiden op de pitfalls die onvermijdelijk samenhangen met dit onderwerp.

Machine learning en artificial intelligence zijn aan een steile opmars bezig binnen de samenleving en ook binnen de gezondheidszorg zal dit in de (nabije) toekomst leiden tot een revolutie. Hoewel artificial intelligence nog een "ver van ons bed"-verhaal lijkt, is het toch zeer belangrijk dat de mogelijkheden maar ook potentiële moeilijkheden en spanningsvelden nu  reeds onder de loep genomen worden. Wat betekent 'artificial intelligence' precies voor de klinische biologie? Wie is verantwoordelijk voor het naar behoren functioneren van een A.I.? Hoever mag deze integreren en interageren met patiëntendata? 

Aansluitend op de duolezing bent u van harte uitgenodigd op ons walking dinner waar u  in de gelegenheid bent om te netwerken met oude, nieuwe en toekomstige collega's.

Waar? Ledeganckkaai 7, 2000 Antwerpen (Bank Van Breda)

Wanneer? 17 januari 2020

De definitieve poster vind je hier

 

19u30 - Ontvangst

20u00 - Prof. N. Broeckx & Prof. C. Lemmens: Juridisch verantwoord A.I.-gebruik in de klinische biologie

21u00 - Networking-event & walking diner

Prijs? Assistenten 10 euro & Klinisch biologen 15 euro

 

Inschrijven is niet meer mogelijk!

                  Klik op het pdf-logo voor de presentatie

bottom of page